"Beleef het gemak van efficiënte salarisverwerking en personeelsinformatie"

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Salarisadministratie in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Payroll City!

ESS app

Payroll City biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

HR signalen

U ontvangt van ons dagelijks de belangrijke signalen van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

Direct koppelen

Payroll City kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.

Management rapportages

Met Payroll City heeft u realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens weergegeven in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Zo heeft u altijd inzicht in uw personeel.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Payroll City een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Zorgeloos
Er is bij jou geen of minimale Payroll en HR kennis aanwezig
Functioneel
Er is bij u gedeeltelijke Payroll en HR kennis aanwezig
Beheer
Er is bij u Payroll en HR kennis aanwezig

v.a. € 10,90 per strook per periode

Vraag vrijblijvend ons tariefoverzicht aan

v.a. € 9,90 per strook per periode

Vraag vrijblijvend ons tariefoverzicht aan

v.a. € 4,75 per strook per periode

Vraag vrijblijvend ons tariefoverzicht aan

Zorgeloos

PayrollCity neemt de gehele salarisadministratie uit handen. Je laat de werkzaamheden volledig door onze professionals uitvoeren.

Functioneel

PayrollCity doet samen met jou de salarisadministratie. Je laat een deel van de werkzaamheden door onze professionals uitvoeren.

Beheer

Je doet zelf de salarisadministratie. Je laat je ondersteunen door onze professionals.